Huisarts M. Baijens

Mijn naam is Marije Baijens en sinds 2012 mag ik mijzelf huisarts noemen. Na mijn afstuderen aan de Erasmusuniversiteit te Rotterdam heb ik 2 jaar in Mexico gewoond, waar ik de kans heb gekregen mijn medische kennis toe te passen in vrijwilligerswerk. Ook heb ik ervaring in de interne geneeskunde (voornamelijk long- en infectieziekten) en Spoedeisende Zorg.

Als uw huisarts ben ik graag uw laagdrempelige aanspreekpunt. Ieder probleem, maar ook ieder mens is anders, waardoor ook ieder consult anders verloopt, één van de dingen die zo aantrekkelijk is aan mijn vak. Het toepassen van maatwerk op u als persoon is voor mij zeer belangrijk.

Ik ben opgegroeid in Hellevoetsluis en momenteel woonachtig in Pijnacker.

Mijn vaste werkdagen op de praktijk zijn de woens- en vrijdag.

CategorieënTab