Inschrijven/Uitschrijven

18/04/2024

Wij zijn weer open voor inschrijvingen!

_DSC0102

Via het onderstaande invulformulier kunt u zich als nieuwe patiënt inschrijven.

U kunt het formulier ook downloaden, invullen en vervolgens ondertekend inleveren bij onze balie.

Uw inschrijving is pas definitief nadat u zich aan de balie gelegitimeerd heeft.

Wij vragen uw dossier dan op bij de nieuwe huisarts. Dit kost soms een paar weken voordat we die van de oude huisarts verkrijgen.

Na het ontvangen van het dossier versturen wij u een welkom mail met veel informatie over de praktijk. Uw dossier word door een arts ingelezen en indien er vragen uit voortvaren wordt er contact met u opgenomen. Indien u een kennismaking wenst, word dit op uw verzoek ingepland bij de huisarts nadat zij uw dossier heeft ingelezen.

Uitschrijven:

Mocht u verhuizen of om een andere reden de praktijk verlaten, verzoeken wij u om het uitschrijfformulier in te vullen. Indien u deze dan volledig ingevuld en ondertekend heeft kunt u het inleveren bij de balie. U kunt het formulier hier downloaden

Als u zich daarna bij uw nieuwe huisarts inschrijft en die het dossier dan digitaal via een beveiligde omgeving opvraagt, dragen wij uw dossier over. 

Ontevreden:

Indien u ontevreden bent over de gang van zaken of er overhoopt iets is gebeurd wat u niet lekker zit, neem dan gerust contact op met ons. Wij bespreken graag de dingen open en eerlijk met elkaar. We kunnen elkaar dan beter leren kennen en zo nader tot elkaar komen naar wederzijdse tevredenheid.