Doktersassistenten

Doktersassistente Kelly Stolk

Ik ben al sinds 2015 werkzaam in de praktijk, direct na mijn opleiding ben ik hier komen werken. Ik werk elke dag met plezier op de praktijk.
Samen met mijn man woon ik sinds 2016 in Rozenburg. In mijn vrije tijd ben ik op het volleybalveld te vinden, maar ook hou ik ervan om samen met vrienden
erop uit te gaan.

Ik hoop nog jaren een van de vaste gezichten te zijn van de praktijk!


Doktersassistente Sharon Bussinksharon bussink

Ik ben begonnen bij de huisartsenpraktijk van dr. Bansraj als stagiaire. In april 2016 heb ik mijn diploma behaald en sindsdien ben ik daar met veel plezier van maandag t/m donderdag te vinden

Als doktersassistente vind ik het belangrijk om de zorgvraag van de patiënt duidelijk te krijgen om hierop te kunnen anticiperen. Verder bied ik graag een luisterend oor en vind ik het fijn om de huisarts in het werk te ondersteunen. 

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn vrienden. Lekker uiteten of een avondje uit ben ik altijd wel voor in. Daarnaast ben ik doordeweeks ook regelmatig in de sportschool te vinden. 


Doktersassistente Shannon Lynch

Ik ben in mei 2022 gestart als stagiair en per 1 november begonnen als doktersassistente bij de huisartsenpraktijk Bansraj.  Ik ben 4 dagen in de praktijk te vinden. Donderdag zal voorlopig mijn vaste vrije dag zijn, tenzij ik moet invallen. 
Inmiddels heb ik kennis mogen maken met veel patiënten.

Het leukste vind ik, het contact met de patiënt en zorgen dat de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt in de praktijk.
Samen met mijn man onderneem ik vaak uitstapjes, zoals: uit eten gaan, naar de bios en lekker erop uit in Nederland of in het buitenland.