Doktersassistenten

Doktersassistente Sharon Bussink

Ik ben begonnen bij de huisartsenpraktijk van dr. Bansraj als stagiaire. In april 2016 heb ik mijn diploma behaald en sindsdien ben ik daar met veel plezier aan het werk.

Als doktersassistente vind ik het belangrijk om de zorgvraag van de patiënt duidelijk te krijgen om hierop te kunnen anticiperen. Verder bied ik graag een luisterend oor en vind ik het fijn om de huisarts in het werk te ondersteunen. 

Naast mijn werk als doktersassistente volg ik sinds september 2023 de opleiding tot praktijkondersteuner somatiek. Als praktijkondersteuner biedt ik zorg en ondersteuning aan patiënten met chronische ziektes en ouderen. U kunt dan denken aan de ziektebeelden diabetes, astma, COPD en cardiovasculaire aandoeningen. Het is een nieuwe uitdaging en ik vind het erg leuk en leerzaam. Op deze manier kan ik nog meer bijdragen aan de gezondheid van onze patiënten. 

In mijn vrije tijd spreek ik graag met vrienden af, sport ik, ga ik lekker uiteten of een avondje op stap. Daarnaast heb ik sinds januari een pup waar ik ook mijn handen aan vol heb.


Doktersassistente Lamyae  Elousrouti

Mijn naam is Lamyae en ik werk sinds oktober 2023 bij huisartsenpraktijk Bansraj als een inval-doktersassistente. Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Hiervoor heb ik ook vier jaar in het Haga-Ziekenhuis gewerkt als doktersassistente op de poli cardiologie. 

Ik ben woonachtig in Den Haag en recent getrouwd.


Doktersassistente Inge Vermeulen

Sinds januari 2024 ben ik werkzaam bij het team van drs. Bansraj. Ik ben op de maandagochtend, dinsdagochtend, woensdag en vrijdagmiddag aanwezig.

Eerder heb ik 12 jaar als VIG (verzorgende + uitvoeren medisch technisch handelen) gewerkt en een klein jaartje als doktersassistente op de cardiologie poli in het SMC.

Ik zal voornamelijk de assistente spreekuren, balie en administratieve werkzaamheden uitvoeren. Mijn ambitie is om de triage te leren en u aan de telefoon te kunnen helpen met een uitgebreidere medische kennis. Ik vind het belangrijk dat de patiënt zich gehoord en op zijn gemak voelt. Ik zal dan ook alles doen wat er in mijn capaciteit ligt, om u en mijn collega’s zo goed mogelijk te helpen.

Verder heb 2 lieve kinderen, waar ik graag mee op pad ga. Ik hou van lekker eten en leuke dingen doen.