Huisartsen

Huisarts & praktijkhouder Santusha C.A.A. Bansraj-Badloe

Ik ben sinds 2008 arts. Ik heb voor mijn specialisatie tot huisarts een tijdje op de spoedeisende hulp gewerkt in een academisch ziekenhuis en in een perifeer ziekenhuis. Ik vind de diversiteit in klachten en het onvoorspelbare van het huisartsen vak leuk.

Ik ben een warm persoon die houdt van contacten leggen en behouden, ook een reden voor mij om voor ons mooie vak te kiezen.

Ik heb ervaring met huidplekjes beoordelen en het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen.

Als praktijkhoudster, houd ik mij bezig met het bewaken van de kwaliteit van zorg in de praktijk. Omdat onze huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten zich volledig moeten kunnen toeleggen op de patiëntenzorg, neem ik alle beleidsmatige, organisatorische en personele kanten van de praktijkvoering voor rekening.

Ik ben gelukkig getrouwd en woon met mijn man, 4 zoontjes en dochtertje in Rockanje.

Mijn spreekuurdagen op de praktijk zijn de dinsdag en woensdag. Op de  overige dagen werk ik aan de organisatie en administratie van de praktijk of ben ik gezellig bezig met de kinderen.


Huisarts Marije Baijens

Mijn naam is Marije Baijens en sinds 2012 mag ik mijzelf huisarts noemen. Na mijn afstuderen aan de Erasmusuniversiteit te Rotterdam heb ik 2 jaar in Mexico gewoond, waar ik de kans heb gekregen mijn medische kennis toe te passen in vrijwilligerswerk. Ook heb ik ervaring in de interne geneeskunde (voornamelijk long- en infectieziekten) en spoedeisende zorg.

Als uw huisarts ben ik graag uw laagdrempelige aanspreekpunt. Ieder probleem, maar ook ieder mens is anders, waardoor ook ieder consult anders verloopt, één van de dingen die zo aantrekkelijk is aan mijn vak. Het toepassen van maatwerk op u als persoon is voor mij zeer belangrijk.

Ik ben opgegroeid en woonachtig in Hellevoetsluis.

Mijn vaste werkdagen op de praktijk zijn de maandag, donderdag en vrijdag.