Praktijkondersteuners

nicolette

Praktijkondersteuner GGZ – Nicolette Blommers

Mijn naam is Nicolette Blommers. Ik werk sinds 1980 in de gezondheidszorg.

Na mijn opleiding heb ik een tijd in een algemeen ziekenhuis gewerkt en vervolgens 23 jaar bij Delta psychiatrisch centrum als leidinggevende. Uiteindelijk mistte ik de directe patiëntenzorg zo dat ik de post HBO SPV opleiding ben gaan volgen. Hierna weer deels als leidinggevende en deels behandel functie bij Parnassia Bavo groep. Vanaf 2011 ben ik gaan werken in onze praktijk aan huis en daarnaast 1 dag in de week voor Parnassia Bavo in Middelharnis en in de crisisdienst van Parnassia Bavo. Ondertussen ben ik ook alweer 9 jaar werkzaam als praktijkondersteuner in de praktijk van Huisarts Bansraj naast het werken in onze praktijk aan huis. Mijn vaste werkdag op de praktijk is dinsdag.

Ik ben gelukkig getrouwd en woon in Oostvoorne. In mijn vrije tijd houdt ik mij bezig met paardrijden, hondensport, klussen en werken in de stallen of tuin. Ook gaan we graag op vakantie naar Frankrijk en houden van skiën.


Praktijkondersteuner SomatiekSharon Bussink

Mijn naam is Sharon Bussink. Ik ben sinds september 2023 met de opleiding POH-somatiek gestart.

In de komende twee jaar ga ik mij verdiepen in ouderenzorg en chronische ziektes zoals diabetes, astma/COPD en hart en vaatziekten.

Ondertussen ben ik alweer 8 jaar werkzaam als doktersassistente bij de praktijk en kijk ik ernaar uit om de patiënten nog beter te kunnen helpen op een andere manier. Momenteel heb ik mijn eigen POH spreekuren en overleg laagdrempelig met de huisarts.