Praktijkondersteuner DM/CVRM/COPD/Astma

Praktijkondersteuner GGZ – Nicolette Blommersnicolette

Mijn naam is Nicolette Blommers. Ik werk sinds 1980 in de gezondheidszorg. Na mijn opleiding heb ik een tijd in algemeen ziekenhuis gewerkt, toen 23 jaar bij Delta psychiatrisch centrum als leidinggevende. Uiteindelijk mistte ik de directe patiëntenzorg zo dat ik de post HBO SPV opleiding ben gaan volgen. Hierna weer deels als leidinggevende en deels behandel functie bij Parnassia Bavo groep .Vanaf 2011 gaan werken in onze praktijk aan huis en daarnaast 1 dag in de week voor Parnassia Bavo in Middelharnis en in de crisisdienst van Parnassia Bavo. Sinds plm. 7 jaar ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in de praktijk van Huisarts Bansraj naast het werken in onze praktijk aan huis. Ik ben er voor de psychische problemen. Mijn vaste werkdag op de praktijk is dinsdag.

Ik ben gelukkig getrouwd en woon in Oostvoorne. In mijn vrije tijd houdt ik mij bezig met paardrijden, hondensport, klussen en werken in de stallen of tuin. Ook gaan we graag op vakantie naar Frankrijk en houden van skiën.


Melanie Holthaus

Ik ben Melanie en ik ben 45 jaar. Ik ben van origine A verpleegkundige en na een uitstapje als medewerker bloedafname bij de STAR, besloot ik om de opleiding praktijk verpleegkundige te gaan volgen. Ik werk sinds maart 2017 met veel plezier bij huisartsenpraktijk Bansraj.

Ik ben getrouwd met Dave en wij wonen met onze dochters in het pittoreske Abbenbroek.

Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, lezen en leuke dingen doen met mijn gezin of mijn vriendinnen.